Psykologisk orienteringstränare

TEDESTRAND COACHING AB
www.psykologiskorientering.se
info@psykologiskorientering.se
073-810 82 35

torsdag 1 december 2016

WHO varnar 2020 är depressioner planetens största problem!

WHOs varning för år 2020- att depressioner kommer att bli det största globala problemet bör få varenda människa att stanna upp och inse följande:
Psykologin/psykiatrin/coachingen och annat troende på omöjliga lösningar är kontraproduktiv, vilket innebär att dessa metoder skadar mer än hjälper. De enda som jublar med fickorna fulla med pengar är en destruktiv läkemedelsindustri som satsar miljarder för att få oss att fortsätta tro. Vad är skillnaden till religionen? Tänk efter. 




Vad är lösningen då. Vi fortsätter att tro på det som bevisligen inte fungerar. Vi gnäller och klagar på elchocker, bältesspänning, övermedicinering och annat. Vem skapar dessa omänskliga alternativ? Vi själva förstås genom att inte lyssna och ignorera. 

Jag ska upprepa lösningen till dig personligen. 

1. Ingen människa har löst ett komplicerat problem genom samtal eller eget tänk, det är för mycket information helt enkelt. (Ett fåtal har gjort detta, det är skaparna av lösningarna)

2. Vad är då lösningen? Alltid en visuell överblick som ger oss förståelse för helheten (nödvändigt=informationsmängden) Det är redan visat inom alla vetenskaper som har goda resultat.

3. Den måste vara möjlig att lära ut till den/de som ska lösa problemet. Psykologi eller psykiatri är givetvis inte undantaget något som kan liknas vara en naturlag generellt.

4. Det är alltid den som lärt sig den visuella överblicken som löser problemet själv eller tillsammans.

5. Som jag skrev, alltid en visuell överblick för det komplexa, några exempel: kartor, ritningar, röntgen, mikroskop, etc etc.

Den som tror sig kunna visa något annat är välkommen att göra det. Det börjar bli lite bråttom med tanke på WHO

Här är den visuella överblicken för psykologin/psykiatrin och andra komplicerade livsproblem: www.tedestrand.se - finns även nu som webbkurs: http://tedestrand.se/webbkurs/

Agera på olika sätt! Vänta inte på 2020 - du kan tillhöra de som drabbas! Du är också alltid och sanoolikt i behov - välkommen att kontakta mig för mer information eller möjlighet till hjälp genom den utbildning jag ger. Vänligen!

Anders Tedestrand
Tedestrand Metoden


Kort introduktion




Stupet är nära! för nära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar